Top Fresh Handel logo

Overige producten

Top Fresh B.V. is niet alleen sterk in het telen en verwerken van wortelen. Wij verbouwen en verwerken tevens wortelpeterselie en gekleurde wortelen in het gangbare segment. U kunt bij deze producten rekenen op de hoge kwaliteit, zoals wij die leveren bij de wortelen. Wij hanteren hiervoor namelijk dezelfde maatstaven. Ook de leverbetrouwbaarheid van Top Fresh is voor wortelpeterselie en gekleurde wortelen hoog. Wij werken samen met geselecteerde telers in binnen- en buitenland waardoor u kunt vertrouwen op snelle leveringen het hele jaar door.

 

Assortiment overige producten

  • Wortelpeterselie
  • Gekleurde wortelen: paars, geel en wit
  • Hoge kwaliteit door samenwerking met geselecteerde telers
  • Alles in eigen beheer: hoge leverbetrouwbaarheid en jaarrond leveren
  • Top Fresh voldoet aan de eisen van IFS, Milieukeur, Tesco Nurture, GlobalGap en QS

 

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid

Zoals gezegd, werkt Top Fresh B.V. samen met geselecteerde telers in binnen- en buitenland. Doordat wij de teelt, inkoop en verwerking in eigen beheer doen, kunnen wij een hoge leverbetrouwbaarheid garanderen. Wij leggen onszelf hoge eisen op en stellen die uiteraard ook aan onze telers. Bij de productie en verwerking van voedsel komt namelijk veel kijken. Er zijn diverse internationale certificeringen opgesteld om kwaliteitsstandaarden te garanderen. Top Fresh is sinds 2017 IFS-gecertificeerd. Voor de teelt conformeren wij ons aan de richtlijnen van Milieukeur, Tesco Nurture, GlobalGap en QS. U ziet het, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-productiemedewerker">Vacature Productiemedewerker</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-heftruckchauffeur">Vacature Heftruckchauffeur</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-kwaliteitsmedewerker">Vacature Kwaliteitsmedewerker</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemeen-nieuws">Nieuws</a></li> </ul>