Top Fresh logo

Over Top Fresh Handel B.V.

Top Fresh Handel B.V. is gevestigd in Kraggenburg en gespecialiseerd in de handel in wortelen. In 2012 hebben Peter Matthijssen en Ronald Gielleit Top Fresh Handel B.V. opgericht, naast Top Fresh B.V. Ronald heeft de dagelijkse leiding over Top Fresh Handel B.V. Wij verhandelen gewassen en ongewassen wortelen, biologisch en gangbaar. U kunt ze zowel los gestort, als in kisten en in big bags krijgen. Behalve wortelen handelen wij ook in wortelpeterselie, pastinaken en rode bieten. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en voldoen dan ook aan hoge eisen. Top Fresh Handel is Skal-gecertificeerd en is in het bezit van het certificaat van QS.

 

Wat doet Top Fresh Handel B.V.?

  • Handel in gewassen en ongewassen wortelen
  • Zowel gangbare wortelen als biologische
  • Tevens is sorteren op maat mogelijk
  • Leveringen los gestort, in kisten of in big bags
  • Jaarrond leveren van wortelen
  • Wortelen uit Nederland, Engeland, Spanje, Italië, Frankrijk, Scandinavië en Israël
  • Tevens handel in wortelpeterselie, pastinaken en rode bieten

 

Jaarrond leveren

Wij werken samen met geselecteerde worteltelers in binnen- en buitenland. Hierdoor kan Top Fresh Handel het hele jaar wortelen leveren met een constante kwaliteit. Veel van onze afnemers zijn verwerkers voor supermarkten en groentesnijderijen. Voor deze bedrijven zijn een goede houdbaarheid, hoge smaakbeleving en een mooie kleur in combinatie met een goede betrouwbaarheid in leveren essentieel.

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-productiemedewerker">Vacature Productiemedewerker</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-heftruckchauffeur">Vacature Heftruckchauffeur</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-teamleider-food">Vacature Teamleider Food</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-kwaliteitsmedewerker">Vacature Kwaliteitsmedewerker</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemeen-nieuws">Nieuws</a></li> </ul>