Top Fresh Handel logo

Vacature Allround Operationeel Technicus

Allround Operationeel Technicus

Meerdere functies beschikbaar

 

Waar ga je werken als Allround Operationeel Technicus?

Top Fresh is opgericht in 2005 en gespecialiseerd in het telen, verwerken en verpakken van wortelen. Deze wortelen worden dagelijks in diverse grote binnenlandse en buitenlandse supermarkten verkocht. Top Fresh is een groeiend bedrijf met een grote, moderne productielokatie (gebouwd in 2016) in Kraggenburg. 

 

Wat doet Top Fresh B.V.? 

 • Teelt van wortelen van het type Imperator, grotendeels in eigen beheer 
 • Verwerking van hele wortelen tot verschillende wortel-producten 
 • Produceren van hoge kwaliteit ready to eat Baby Carrots
 • Samenwerking met binnen- en buitenlandse telers voor jaarrond levering 


Top Fresh opereert in een niche markt en is één van de weinige bedrijven in Nederland die Imperator wortelen verwerkt tot Baby Carrots. De Imperator wortel is lang, dun en smaakt heerlijk. Deze eigenschappen maken deze wortel zeer geschikt voor verwerking tot Baby Carrots. Door een stijgende vraag naar gezonde en gemakkelijke snacks, neemt de populariteit van Baby Carrots toe. Dankzij het geavanceerde machinepark kan Top Fresh snel inspelen op de vraag en altijd uitstekende kwaliteit leveren. Doordat zij alles in eigen beheer doen, kunnen zij een hoge leverings- betrouwbaarheid garanderen. 

 

Wat ga je doen als Allround Operationeel Technicus?

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud (storing, preventief, aanpassingen, kalibratie) binnen Top Fresh (machines, gebouw, rollend materieel en installaties) volgens plan, efficiënt en (voedsel)veilig wordt uitgevoerd.

 • Als onderhoudstechnicus ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines (veelal van rvs) van Top Fresh, die zo efficiënt mogelijk, 6 dagen per week gedurende 2 ploegen, in werking zijn. Het gaat om het verhelpen van storingen, preventief onderhoud en aanpassingen van machines. Daarnaast maak je als onderhoudstechnicus een meerjarenplanning, waarin je opneemt welk onderdeel/machine wanneer vervangen moet worden.
 • Je plant alle technische zaken/projecten bij Top Fresh. Hierbij wordt rekening gehouden met effectiviteit en (voedsel)veiligheid. De voortgang en kosten van de werkzaamheden verlies je natuurlijk niet uit het oog.
 • Je voert zelf de onderhoudswerkzaamheden uit, eventueel ondersteund door externe monteurs. De coördinatie met toeleveranciers van materiaal, externe monteurs en uitvoerend personeel en de controle op hun werkzaamheden is van groot belang.
 • Je beheert het rollend materieel en de meetapparatuur (o.a. thermometers, weegschalen, metaaldetectoren). Het gaat hierbij om onderhoud, kalibratie en keuringen.
 • Je beheert de voorraad van spare-parts/onderdelen, gereedschappen en verbruiksmaterialen van de technische dienst en bestelt zo nodig nieuw materiaal
 • Je maakt onderdeel uit van een nieuw te vormen afdeling Technische Dienst, waarbij je samen met je elektrotechnische collega ervoor zorgt dat de machines zoveel mogelijk kunnen draaien

 

Als de machines niet werken, staat de productie stil en kan er niet op tijd geleverd worden aan de klant. Kortom: een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheid.

 

Wat wordt er van je gevraagd als Allround Operationeel Technicus?

Je hebt uiteraard veel ervaring in de mechanische techniek. Je vindt het leuk om samen te werken. Samen met je collega, ben je dagelijks bezig met controleren van machines en vervangen van onderdelen. Het planmatige werken en daarnaast een meerjarenplanning maken, maakt het voor jou compleet! Je verzorgt alles op technisch gebied zo, dat alle machines door kunnen draaien. Omdat je voor je planning en contacten met toeleveranciers en externe monteurs veel gebruik maakt van Excel en Outlook, is het handig dat je ervaring hebt met het MS Office-pakket. Omdat efficiency erg belangrijk is binnen Top Fresh, zoeken we iemand die efficiënt en kostenbewust is.

 

Wat wordt je geboden als Allround Operationeel Technicus?

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een groeiend en ambitieus bedrijf met voldoende ruimte voor verbetervoorstellen en ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij je achtergrond en ervaring. 

Neem voor meer informatie over de functie en de arbeidsvoorwaarden contact op met Thea Tuinstra via 06 461 525 48. Wil je solliciteren op deze functie? Dat kun je op verschillende manieren doen! Hiervoor hoef je geen uitgebreide brief en cv te maken.

 1. Bel met Thea Tuinstra (06 461 525 48) voor een afspraak. Je krijgt dan een rondleiding door het bedrijf, waar je kunt kijken naar de indrukwekkende machines en produktielijnen
 2. Mail je cv/overzicht met opleiding en werkervaring door naar t.tuinstra@resumerecruitment.nl

  

Resumé Recruitment

Resumé Recruitment werft en selecteert professionals voor vaste banen op MBO+, HBO- en WO niveau. Kandidaten treden rechtstreeks in dienst van opdrachtgevers. Er is dus geen sprake van een uitzend-of detacheringsconstructie.

 

Regio

Flevoland, Noordoostpolder

Contactpersoon

Thea Tuinstra

T: (06) 4615 2548

Ik wil teruggebeld worden

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-allround-operationeel-technicus">Vacature Allround Operationeel Technicus</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/bel-me-terug">Bel-me-terug</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>