Top Fresh Handel logo

Vacature Allround Technicus

Allround Technicus (m/v) fulltime

Reageer nu!

 

Waar ga je werken als allround technicus

Top Fresh B.V. is gespecialiseerd in het telen, verwerken en verpakken van snackwortelen. Deze 'ready to eat' wortelen worden dagelijks in diverse grote binnen- en buitenlandse supermarkten verkocht. Top Fresh is gevestigd in een modern bedrijfspand met geavanceerde verwerking- en verpakkingslijnen.

 

Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines (veelal van rvs) en het gebouw van Top Fresh. Je zorgt er voor dat het onderhoud volgens plan, efficiënt en (voedsel)veilig wordt uitgevoerd. Je verhelpt storingen, verzorgt het preventief onderhoud en past waar nodig de machines aan. Je plant alle technische zaken/projecten bij Top Fresh. Hierbij hou je rekening met efficiëntie en (voedsel)veiligheid. De voortgang en kosten van de werkzaamheden verlies je natuurlijk niet uit het oog.

  • Je werkt direct samen met het operationeel team. Enerzijds voor het afstemmen van de planning van jouw werkzaamheden, anderzijds om verbetervoorstellen van jou of je collega’s te bespreken en te beoordelen.
  • Als onderhoudstechnicus maak je een meerjarenplanning, waarin je opneemt welk onderdeel/machine wanneer vervangen moet worden.
  • Je voert zoveel mogelijk zelf de onderhoudswerkzaamheden uit, eventueel ondersteund door externe monteurs. De coördinatie met toeleveranciers van materiaal, externe monteurs en uitvoerend personeel en de controle op hun werkzaamheden is van groot belang. Hier ben jij verantwoordelijk voor.
  • Naast het complete machinepark beheer je ook diverse randapparatuur en de interne transportmiddelen. Het gaat hierbij om onderhoud, kalibratie en keuringen.
  • Je beheert de voorraad van spare-parts/onderdelen, gereedschappen en verbruiksmaterialen en bestelt zo nodig nieuw materiaal.
  • Je denkt mee in de mogelijkheden tot het verbeteren van de efficiëntie en het rendement.

Wat wordt er van je gevraagd

Je hebt relevante werkervaring en vindt het leuk om samen te werken. Het planmatige werken en daarnaast een meerjarenplanning maken, maakt het voor jou compleet! Je verzorgt binnen Top Fresh alles op technisch gebied. Omdat efficiency erg belangrijk is binnen Top Fresh, zoeken we iemand die efficiënt en kostenbewust is.

 

Wat wordt je geboden

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een groeiend en ambitieus bedrijf met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij je achtergrond en ervaring.

 

Er heerst bij ons een informele sfeer. We werken met een jong en ambitieus team. De 'ready tot eat' wortelen zijn een gezonde snack die steeds populairder wordt. Hierdoor groeien we. Heb jij zin om met ons mee te groeien en een belangrijke schakel binnen onze productie in te vullen? Reageer dan snel!

 

Neem voor meer informatie over de functie en de arbeidsvoorwaarden contact op met Siem Buis (06-28632966). Wil je solliciteren op deze functie? Dat kun je op verschillende manieren doen! Hiervoor hoef je niet persé een brief en cv te maken.

 

Bel met Siem Buis (06-28632966) voor een rondleiding door het bedrijf, waar je kunt kijken naar de machines en produktielijnen. Je kunt ook je cv/overzicht met opleiding en werkervaring mailen naar siem@topfresh.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-allround-technicus">Vacature Allround Technicus</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-operator">Vacature Operator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-medewerker-bedrijfsbureau-en-planning">Vacature Medewerker bedrijfsbureau en planning</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-financieel-administrateur">Vacature Financieel administrateur</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemeen-nieuws">Nieuws</a></li> </ul>