Top Fresh Handel logo

Vacature Financieel administrateur

Financieel administrateur (m/v) 32-40 uur

Waar ga je werken als financieel administrateur

Top Fresh is gespecialiseerd in het telen, verwerken en verpakken van snackwortelen. Deze 'ready to eat' wortelen worden dagelijks in diverse grote binnen- en buitenlandse supermarkten verkocht. Top Fresh is gevestigd in een modern bedrijfspand met geavanceerde verwerkings- en verpakkingslijnen.

 

Wat ga je doen

Wij zijn op zoek naar iemand die het als uitdaging ziet voor een middelgrote organisatie de administratie van begin tot eind te doorgronden. Je vindt het leuk om naast het uitvoeren van operationele administratieve werkzaamheden, de processen te analyseren en de administratieve organisatie naar een hoger niveau te brengen.

 

Het financieel team zal met jouw komst uit drie personen bestaan. Jij wordt de rechterhand van de financieel manager. Daarnaast werk je nauw samen met jouw collega die een groot deel van de operationele administratieve taken voor haar rekening neemt en daarnaast medeverantwoordelijk is voor de personeels- en salarisadministratie.

 

Je draait je hand niet om voor het inboeken en verwerken van reguliere financiële mutaties in de administratie. Daarbij overzie je het geheel en leg je verbanden tussen de mutaties en de consequenties hiervan. 

 

Binnen Top Fresh wordt van het financieel team verwacht dat ze de gehele administratie onder controle heeft. Het financieel team signaleert, analyseert en voorziet het management van gevraagde en ongevraagde informatie. Je ben dan ook kritisch en hebt een proactieve houding.  

 

We staan aan de vooravond van de implementatie van een ERP systeem. Jij draagt actief bij aan de automatisering van de boekhouding. Ervaring met het automatiseren van administratieve processen is dan ook een pré. Op dit moment worden de perioderapportages met behulp van Excel opgesteld. Een uitstekende beheersing van Excel is dan ook een must.

 

Jouw taken zijn onder andere:

 • Beheren en verzorgen van volledige inkoopadministratie 
 • Uitvoeren van betalingen
 • Het opstellen van perioderapportages incl. een toelichting
 • Uitwerken van prognoses (rentabiliteit en liquiditeit)
 • Beheren en verzorgen van de volledige teeltadministratie
 • Verzorgen van belastingaangiftes

Wat wordt er van je gevraagd

 • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Een uitstekende beheersing van Excel
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en je bent praktisch ingesteld
 • Goede communicatieve vaardigheden

Wat wordt je geboden

Top Fresh biedt je een flexibele en informele werksfeer binnen een jonge en groeiende organisatie. Je krijgt het vertrouwen en de vrijheid om jouw rol binnen de organisatie vorm te geven. Dat betekent dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben. We bieden je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. De arbeidsvoorwaarden zijn passend bij je ervaring en achtergrond. 

 

Neem voor meer informatie over de functie en de arbeidsvoorwaarden contact op met Annet van Steen via 0527-522180. Wil je solliciteren op deze functie? Stuur je CV en korte motivatie naar annet@topfresh.nl 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-allround-technicus">Vacature Allround Technicus</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-operator">Vacature Operator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-medewerker-bedrijfsbureau-en-planning">Vacature Medewerker bedrijfsbureau en planning</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-financieel-administrateur">Vacature Financieel administrateur</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemeen-nieuws">Nieuws</a></li> </ul>