Top Fresh Handel logo

Vacature Logistiek administratief medewerker

Logistiek administratief medewerker (m/v) full/parttime

Je bent verantwoordelijk voor het administratieve proces van alle in- en uitgaande goederen. Jij zorgt er voor dat de producten op tijd en met de juiste begeleidende documenten geleverd worden. Vervolgens verwerk je de orders door er facturen van te maken.
Je ondersteunt daar waar nodig de in- en verkopers. Daarnaast onderhoud je contacten met verschillende relaties omtrent leveringen. Je ondersteunt jouw collega’s van de financiële administratie.

Wat verwachten wij van de Logistiek administratief medewerker

Voor deze afwisselende functie zoeken wij een enthousiaste teamspeler. Je hebt een passende opleiding (minimaal MBO niveau 4), ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Ook schoolverlaters (HAS, HEAO, MEAO) nodigen wij uit om te reageren.

Je bent gewend om zelfstandig te werken en je durft initiatief te nemen. Je bent / hebt:

- Daadkrachtig
- Communicatief sterk, zowel in woord als geschrift
- Gestructureerd en praktisch
- Goede kennis van Word en Excel

Bedrijfsprofiel

Top Fresh Handel is gespecialiseerd in de handel (nationaal en internationaal) van wortelen. Wij zijn gevestigd op een moderne locatie in Kraggenburg. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een logistiek administratief medewerker. We zijn flexibel en klantgericht. Het tijdig en volgens afspraak leveren van een kwalitatief hoogwaardig product is ons streven. Daar waar er in de markt steeds meer naar kwaliteit gevraagd wordt, bewegen wij mee.

Arbeidsvoorwaarden vacature Logistiek administratief medewerker

Wij bieden een uitdagende, brede functie binnen een jonge en ambitieuze organisatie. Je krijgt de vrijheid jouw rol binnen de organisatie vorm te geven. In ons jonge team van vier mensen heerst een prettige informele werksfeer.

De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij je achtergrond en ervaring. We bieden een tijdelijk dienstverband, met zicht op een vaste aanstelling.

Heb jij de ambitie om samen met het team de organisatie verder te laten groeien? Reageer dan snel!

 

Meer informatie of solliciteren?

 Belangstelling? Mail je brief met cv voor 5 maart naar: info@doornboswerving.nl


Doornbos Werving & Selectie BV
Postbus 168 8300 AD Emmeloord

Voor vragen of informatie:
Klaas Doornbos: tel 0527-69 87 66 of 06 22 23 54 21

Kijk op: www.doornboswerving.nl

 

Locatie

Kraggenburg

Contactpersoon

Klaas Doornbos
Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-medewerker-technische-dienst">Vacature Medewerker technische dienst</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-operator">Vacature Operator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-logistiek-administratief-medewerker">Vacature Logistiek administratief medewerker</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemeen-nieuws">Nieuws</a></li> </ul>