Top Fresh Handel logo

Vacature Medewerker bedrijfsbureau en planning

Medewerker bedrijfsbureau en planning (m/v) fulltime

Waar ga je werken als medewerker bedrijfsbureau en planning

Top Fresh B.V. is gespecialiseerd in het telen, verwerken en verpakken van snackwortelen. Deze 'ready to eat' wortelen worden dagelijks in diverse grote binnen- en buitenlandse supermarkten verkocht. Top Fresh is gevestigd in een modern bedrijfspand met geavanceerde verwerking- en verpakkingslijnen.

 

Wat ga je doen

  • Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen.
  • Je hebt direct contact met de klant over de binnenkomende orders. Je bevestigt en verwerkt deze. Ook zorg je voor de bijbehorende documenten.
  • Je stelt de personeels- en productieplanning op, n.a.v. de orders. Aan de hand van deze dagplanning heb je nauw contact met de ploegleiders.
  • Je organiseert het transport naar de klant.
  • Je levert gegevens aan de financiële administratie t.b.v. de juiste facturatie.
  • Je beheert de voorraad en vult zo nodig aan.
  • Jouw werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de in het kwaliteitssysteem vastgelegde regels en procedures. Je bent nauw betrokken bij in- en externe audit.

Wat wordt er van je gevraagd

Voor deze functie zoeken we een nauwkeurig, klantgericht en gestructureerd persoon die gevoel heeft voor commercie. Top Fresh werkt met MS Office (Excel en Outlook), dus ervaring hiermee is een must. Als je met een ERP-pakket kunt werken, is dat een pré. Vanwege het contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland, dien je de Nederlandse en Engelse taal goed te beheersen, in woord en geschrift.

De bedrijfscultuur bij Top Fresh is dat ze denken in oplossingen (niet in problemen). Dit betekent, dat -naast de geplande orders- iedereen streeft naar het leveren van alle ad-hoc orders. Vind je het een uitdaging om linksom of rechtsom, er voor te zorgen dat de orders altijd uitgeleverd kunnen worden? Dan pas jij bij Top Fresh.

Deze vacature kan zowel door starters als door meer ervaren kandidaten worden ingevuld!

 

Wat wordt je geboden

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een informeel en modern bedrijf. Je gaat werken binnen een jong en ambitieus team. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij je achtergrond en ervaring.

 

Neem voor meer informatie over de functie en arbeidsvoorwaarden contact op met Klaas Hiemstra via 0527-522180. Wij nodigen zowel kandidaten met ervaring in de productieplanning en/of Supply Chain als starters uit om te solliciteren! Solliciteren kan d.m.v. een korte motivatie met cv te mailen naar klaas@topfresh.nl.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-teamleider-productie">Vacature Teamleider Productie</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-allround-technicus">Vacature Allround Technicus</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-operator">Vacature Operator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-medewerker-bedrijfsbureau-en-planning">Vacature Medewerker bedrijfsbureau en planning</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemeen-nieuws">Nieuws</a></li> </ul>