Top Fresh Handel logo

Vacature Medewerker bedrijfsbureau en planning

Medewerker bedrijfsbureau en planning (m/v)

Waar ga je werken als Medewerker bedrijfsbureau en planning

Top Fresh is opgericht in 2005 en gespecialiseerd in het telen, verwerken en verpakken van wortelen. Deze wortelen worden dagelijks in diverse grote binnenlandse en buitenlandse supermarkten verkocht. Top Fresh is een groeiend bedrijf met een grote, moderne productielocatie (gebouwd in 2016) in Kraggenburg.

 

Wat doet Top Fresh B.V.?

 • Teelt van wortelen van het type Imperator, grotendeels in eigen beheer
 • Verwerking van hele wortelen tot verschillende wortel-producten
 • Produceren van hoge kwaliteit ready tot eat baby carrots
 • Samenwerking met binnen- en buitenlandse telers voor jaarrond levering

Top Fresh opereert in een niche markt en is één van de weinige bedrijven in Nederland die Imperator wortelen verwerkt tot baby Carrots. De Imperator wortel is lang, dun en smaakt heerlijk.

 

Wat ga je doen als Medewerker bedrijfsbureau en planning

 • Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen.
 • Je hebt direct contact met de klant over de binnenkomende orders. Je bevestigt en verwerkt deze. Ook zorg je voor de bijbehorende documenten.
 • Je stelt de personeels- en productieplanning op, n.a.v. de orders. Aan de hand van deze dagplanning heb je nauw contact met de ploegleiders.
 • Je organiseert het transport naar de klant.
 • Je levert gegevens aan de finaciële administratie t.b.v. de juiste facturatie.
 • Je beheert de voorraad en vult zo nodig aan.
 • Jouw werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de in het kwaliteitssysteem vastgelegde regels en procedures. Je bent nauw betrokken bij in- en externe audit.

Wat wordt er van je gevraagd als Medewerker bedrijfsbureau en planning

Voor deze functie zoeken we een nauwkeurig, klantgericht en gestructureerd persoon die gevoel heeft voor commercie. Top Fresh werkt met MS Office (Excel en Outlook), dus ervaring hiermee is een must. Als je met een ERP-pakket kunt werken, is dat een pré. Vanwege het contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland, dien je de Nederlandse en Engelse taal goed te beheersen, in woord en geschrift.

De bedrijfscultuur bij Top Fresh is dat ze denken in oplossigen (niet in problemen). Dit betekent, dat -naast de geplande orders- iedereen streeft naar het leveren van alle ad-hoc orders. Vind je het een uitdaging om linksom of rechtsom, er voor te zorgen dat de orders altijd uitgeleverd kunnen worden? Dan pas jij bij Top Fresh.

Deze vacature kan zowel door starters als door meer ervaren kandidaten worden ingevuld!

 

Wat wordt je geboden als Medewerker bedrijfsbureau en planning

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een informeel en modern bedrijf. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij je achtergrond en ervaring.

Neem voor meer informatie over de functie en arbeidsvoorwaarden contact op met Daniëla Werink via 06-48010769. Wij nodigen zowel kandidaten met ervaring in de prodcutieplanning en/of Supply Chain als starters uit om te solliciteren! Solliciteren kan d.m.v. een korte motivatie met cv te mailen naar d.werink@resumerecruitment.nl.

 

 

 

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-operator">Vacature Operator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-medewerker-bedrijfsbureau-en-planning">Vacature Medewerker bedrijfsbureau en planning</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemeen-nieuws">Nieuws</a></li> </ul>