Top Fresh Handel logo

Vacature Medewerker bedrijfsbureau en planning

Medewerker bedrijfsbureau en planning (m/v) fulltime

Introductie

Wat je aandacht geeft groeit! Dat weten we bij Top Fresh maar al te goed. Met heel veel zorg, liefde en aandacht voor details laten wij onze wortels groeien en verwerken deze tot de bekende “snackwortels” die je in veel supermarkten vindt. Top Fresh maakt zelf ook een enorme groei door en daar hebben we de juiste mensen voor nodig. Die met gezond verstand naar onze producten en processen kijken en daar elke dag het beste uithalen. Wil jij hier graag deel van uitmaken en heb jij ruime ervaring als medewerker bedrijfsbureau / planning? Dan hebben wij een geweldige vacature voor jou!

 

 

Wat ga je doen

Als medewerker bedrijfsbureau kijk je voortdurend vooruit en beheers je het volledige proces. Je coördineert de aanvoer van grondstoffen en je beheert de voorraad (op locatie en in koelhuizen) van de wortelen. Dagelijkse orders komen bij jou binnen en die verwerk je in het systeem. Je regelt het transport naar de klant en hebt hierover regelmatig contact met transporteurs. Op basis van voorraadoverzichten en orders bepaal je de planning van de productie. Hiervoor communiceer je veel met de teamleiders van de verschillende afdelingen. Aan de hand van de productieplanning zorg je ervoor dat de planning van het (uitzend)personeel staat als een huis.

Gedurende de dag heb je veel contact met het productieteam om de voortgang van de productie af te stemmen. Bij afwijkingen of storingen behoud jij het overzicht en durf je in te grijpen. Je overziet de gevolgen van het aanpassen van de planning en neemt hierover contact op met betrokken partijen.

Verder ben je verantwoordelijk voor:
• Voorraadbeheer en bestellen van gebruiksgoederen volgens de geldende inkoopvoorwaarden. Bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal en overige productiebenodigdheden.
• Productieresultaten verwerken en deze bespreken met de Operationeel Manager
• Het aantoonbaar werken volgens de binnen het kwaliteitssysteem geldende procedures.
 

 

Wat breng je mee?

Groeien zit in ons DNA. De bedrijfscultuur is dat we denken in oplossingen. Vind je het een uitdaging om linksom of rechtsom, er voor te zorgen dat de productie optimaal functioneert en de orders altijd uitgeleverd kunnen worden? Ben je graag de spil binnen het productieteam en kom je graag met verbetervoorstellen? Dan pas jij bij Top Fresh.

Voor deze functie zoeken we een daadkrachtig, klantgericht en gestructureerd persoon die gevoel heeft voor productie, efficiëntie en rendement. Top Fresh staat aan de vooravond van de implementatie van een ERP systeem. Op dit moment wordt er veel gewerkt met Excel, dus ervaring hiermee is een must. Je hebt veel contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland, daarom dien je de Nederlandse en Engelse taal goed te beheersen, in woord en geschrift. 

 

 

Over Top Fresh

Top Fresh is een organisatie gespecialiseerd in het telen, verwerken en verpakken van snackwortelen. Deze ‘ready to eat’ wortelen worden dagelijks in diverse grote binnen- en buitenlandse supermarkten verkocht. Het is een groeiend product dat steeds populairder wordt in Nederland en Europa. Top Fresh is gevestigd in een modern bedrijfspand met geavanceerde verwerkings- en verpakkingslijnen.

De organisatie kenmerkt zich door een jong en ambitieus team met een informele sfeer. Er is volop ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en mee te denken met de organisatie. Daarnaast ontvang je een goed salaris en reiskostenvergoeding passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben jij de aangewezen persoon voor deze functie en heb je zin om met ons mee te groeien? Reageer dan snel!

 

 

 

Deze vacature is exclusief uitbesteed aan Louter Recruitment. Neem voor meer informatie contact op met Heline Pit via heline@louterrecruitment.nl of 06-31754779. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-hoofd-technische-dienst">Vacature Hoofd Technische Dienst</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-operator">Vacature Operator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-medewerker-bedrijfsbureau-en-planning">Vacature Medewerker bedrijfsbureau en planning</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-financieel-administrateur">Vacature Financieel administrateur</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-qa-qc-medewerker">Vacature QA/QC Medewerker</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemeen-nieuws">Nieuws</a></li> </ul>