Top Fresh Handel logo

Vacature Medewerker bedrijfsbureau en planning

Junior medewerker bedrijfsbureau en planning (fulltime)

Introductie

Top Fresh is een organisatie gespecialiseerd in het telen, verwerken en verpakken van snackwortelen. Deze ‘ready to eat’ wortelen worden dagelijks in diverse grote binnen- en buitenlandse supermarkten verkocht. Het is een groeiend product dat steeds populairder wordt in Nederland en Europa. Top Fresh is gevestigd in een modern bedrijfspand met geavanceerde verwerkings- en verpakkingslijnen.

 

Wat ga je doen

Als medewerker bedrijfsbureau en planning kijk je voortdurend vooruit en beheers je het volledige productieproces. Dagelijkse orders komen bij jou binnen en die verwerk je in het systeem. Je regelt het transport naar de klant en hebt hierover regelmatig contact met transporteurs. Op basis van voorraadoverzichten en orders bepaal je de planning van de productie. Hiervoor communiceer je veel met de teamleiders van de verschillende afdelingen. Aan de hand van de productieplanning zorg je ervoor dat de planning van het (uitzend)personeel staat als een huis.

Gedurende de dag heb je veel contact met het productieteam om de voortgang van de productie af te stemmen. Bij afwijkingen of storingen behoud jij het overzicht en durf je in te grijpen. Je overziet de gevolgen van het aanpassen van de planning en neemt hierover contact op met betrokken partijen.

Verder ben je verantwoordelijk voor:
• Voorraadbeheer en bestellen van gebruiksgoederen volgens de geldende inkoopvoorwaarden. Bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal en overige productiebenodigdheden;
• Productieresultaten verwerken en deze bespreken met de Operationeel Manager;
• Het aantoonbaar werken volgens de binnen het kwaliteitssysteem geldende procedures.

 

Wat breng je mee 

Voor deze functie zoeken we een daadkrachtig, klantgericht en gestructureerd persoon die gevoel heeft voor productie, efficiëntie en rendement. Top Fresh staat aan de vooravond van de implementatie van een ERP systeem. Op dit moment wordt er veel gewerkt met Excel, dus ervaring hiermee is een must. Je hebt veel contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland, daarom dien je de Nederlandse en Engelse taal goed te beheersen, in woord en geschrift.

 

Aanbod

De organisatie kenmerkt zich door een jong en ambitieus team met een informele sfeer. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te denken met de organisatie. Daarnaast ontvang je een goed salaris passend bij jouw achtergrond en ervaring.

 

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Klaas Hiemstra. Solliciteren kan d.m.v. een korte motivatie met CV te mailen naar klaas@topfresh.nl

 

 

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures-monteur-technische-dienst">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-medewerker-bedrijfsbureau-en-planning">Vacature Medewerker bedrijfsbureau en planning</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemeen-nieuws">Nieuws</a></li> </ul>