Top Fresh Handel logo

Vacature Medewerker technische dienst

Medewerker Technische Dienst (m/v) fulltime

Reageer nu!

 

Introductie

Als gemotiveerde technicus hoor je thuis bij een bedrijf waar je kan groeien. Je vindt het niet erg om operationele werkzaamheden uit te voeren, maar eigenlijk heb jij het liefst de touwtjes in handen. Hard werken is voor jou de normaalste zaak van de wereld en je neemt graag je verantwoordelijkheid. Je werkt graag samen met andere medewerkers en de operationeel manager van dit bedrijf om blijvend succesvol te zijn.

 

Herken jij je in dit profiel? Ben jij toe aan de volgende stap? Reageer dan gelijk op jouw nieuwe uitdaging als Medewerker technische dienst.

 

Wat ga je doen

Als Medewerker Technische Dienst bij Top Fresh kom je terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf. Binnen deze organisatie ben jij diegene die verantwoordelijk is voor de machines en het gebouw van Top Fresh. Dit doe je onder andere door het signaleren van gebreken, het maken van onderhoudsplanning en het doen van periodiek onderhoud in en rond het pand. Daarnaast stuur je ook interne en externe monteurs aan vanuit jouw kennis en ervaring.  

 

Jij bent de aangewezen persoon voor de inkoop en voorraadbeheer van de Technische Dienst. Zo neem je neem je beslissingen over het vervangen van onderdelen aan de machines, monitor je de budget en kosten van het team en adviseer je de algemeen directeur over de wensen en ervaringen bij grote investeringen.

 

Wat breng je mee 

Je bent een doorgewinterde ervaringsdeskundige op het gebied van de Technische Dienst. Zo neem jij jouw eigen kennis en kunde met je mee en zet deze in bij Top Fresh. Ook het werken in een hygiënische productieomgeving is voor jou niet onbekend, waarbij je efficiënt en clean te werk gaat.

 

Als Medewerker Technische Dienst ben jij de aangewezen persoon die deze afdeling verder gaat ontwikkelen. Zodoende ben je niet alleen praktijkgericht, nuchter en een harde werker, maar ook kostenbewust en ziet kansen waar mogelijk.

 

Over Top Fresh

Top Fresh is een organisatie gespecialiseerd in het telen, verwerken en verpakken van snackwortelen. Deze ‘ready to eat’ wortelen worden dagelijks in diverse grote binnen- en buitenlandse supermarkten verkocht. Het is een groeiend product dat steeds populairder wordt in Nederland en Europa. Daarnaast is Top Fresh gevestigd in een moderne bedrijfspand met geavanceerde verwerking- en verpakkingslijnen.

 

De organisatie kenmerkt zich door een jong en ambitieus team met een informele sfeer. Er is volop ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en mee te denken met de organisatie. Daarnaast ontvang je een goed salaris en reiskostenvergoeding passend bij jouw achtergrond en ervaring.

 

Ben jij de aangewezen persoon voor deze functie en zin om mee te groeien met deze organisatie? Reageer dan snel!

 

Deze vacature is exclusief uitbesteed aan Louter Recruitment. Neem voor meer informatie contact op met Heline Pit via heline@louterrecruitment.nl of op 06-31754779. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-medewerker-technische-dienst">Vacature Medewerker technische dienst</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-operator">Vacature Operator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemeen-nieuws">Nieuws</a></li> </ul>