Top Fresh Handel logo

Vacature Operationeel Manager

Operationeel Manager

Waar ga je werken als Operationeel Manager

Top Fresh is opgericht in 2005 en gespecialiseerd in het telen, verwerken en verpakken van wortelen. Deze wortelen worden dagelijks in diverse grote binnenlandse en buitenlandse supermarkten verkocht. Top Fresh is een groeiend bedrijf met een grote, moderne productielokatie (gebouwd in 2016) in Kraggenburg.

Wat doet Top Fresh B.V.?

 • Teelt van wortelen van het type Imperator, grotendeels in eigen beheer
 • Verwerking van hele wortelen tot verschillende wortel-producten
 • Produceren van hoge kwaliteit ready to eat Baby Carrots
 • Samenwerking met binnen- en buitenlandse telers voor jaarrond levering

 Top Fresh opereert in een niche markt en is één van de weinige bedrijven in Nederland die Imperator wortelen verwerkt tot Baby Carrots. De Imperator wortel is lang, dun en smaakt heerlijk. Deze eigenschappen maken deze wortel zeer geschikt voor verwerking tot Baby Carrots. Door een stijgende vraag naar gezonde en gemakkelijke snacks, neemt de populariteit van Baby Carrots toe. Dankzij het geavanceerde machinepark kan Top Fresh snel inspelen op de vraag en altijd uitstekende kwaliteit leveren. Doordat zij alles in eigen beheer doen, kunnen zij een hoge leverings- betrouwbaarheid garanderen.

 

Wat ga je doen als Operationeel Manager

In deze functie, waarbij je deel uitmaakt van het Management Team, zorg je ervoor dat de operatie optimaal functioneert. Bij Top Fresh wordt van maandag t/m zaterdag gewerkt in 2 ploegen (6.00-15.00 uur en 15.00-23.00 uur). Jij zorgt ervoor dat alle processen zo lopen, dat de productiedoelen gehaald worden. Je hoofdtaken zijn:

 • het aansturen van de productie-afdeling, de expeditie, de planning, de technische dienst (ca. 50 personen)
 • vanwege de groei van de organisatie is het belangrijk dat je focus ligt op de ontwikkeling en verbetering van processen binnen het bedrijf, met als doel optimalisatie en efficiency
 • beheren van vastgestelde budgetten voor de verschillende afdelingen waar jij verantwoordelijk voor bent
 • duidelijkheid scheppen over taken, functies en communicatielijnen

 Je gaat deze hoofdtaken vervullen door:

 • op een coachende en sturende wijze leiding te geven aan de medewerkers. Jij ziet het als uitdaging het beste uit mensen te halen. Je straalt senioriteit uit en vervult een voorbeeldfunctie. Je stimuleert medewerkers om continu processen te verbeteren.
 • het bevorderen en stimuleren van de samenwerking tussen de medewerkers en afdelingen.
 • werving en selectie van nieuwe medewerkers. Je zorgt ervoor dat nieuwe (tijdelijke) medewerkers goed worden ingewerkt.
 • verantwoordelijkheid voor het productieproces binnen de gestelde eisen en regels. De producten worden volgens planning en specificatie geproduceerd.
 • afstemming van technische werkzaamheden met de werkvoorbereider/technische dienst.
 • zorgen dat er gewerkt wordt volgens de kwaliteits- en (voedsel)veiligheidseisen van het kwaliteitssysteem. Hierover heb je nauw contact met de kwaliteitsmanager.
 • opzetten en coordineren van een overlegstructuur, zodat de interne communicatie goed verloopt.
 • het uitwerken en indienen van verbetervoorstellen en zo nodig investeringsvoorstellen.

 Wat wordt er van je gevraagd als Operationeel Manager

 • Relevante werkervaring als Productieleider / Operationeel Manager
 • Ervaring in de foodsector / de versmarkt is een pré
 • HBO werk- en denkniveau
 • Samen met het Management Team heb je de ambitie om het bedrijf en de medewerkers te ontwikkelen, zodat het een nog mooiere organisatie wordt!
 • Kunnen denken buiten kaders en in processen
 • Je bent toegankelijk en hebt een praktische instelling

Wat wordt je geboden als Operationeel Manager

Een uitdagende, brede MT-functie binnen een groeiend en ambitieus bedrijf met voldoende ruimte voor verbetervoorstellen en ontwikkeling. Je krijgt de vrijheid jouw rol binnen de organisatie vorm te geven. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij je achtergrond en ervaring.

 

Neem voor meer informatie over de functie en de arbeidsvoorwaarden contact op met Thea Tuinstra van Resumé Recruitment via 06 461 525 48. Wil je solliciteren op deze functie? Dat kun je doen door je brief met cv te mailen naar t.tuinstra@resumerecruitment.nl. Je kunt solliciteren tot 5 mei 2018.

 

Resumé Recruitment

Resumé Recruitment werft en selecteert professionals voor vaste banen op MBO+, HBO- en WO niveau. Kandidaten treden rechtstreeks in dienst van opdrachtgevers. Er is dus geen sprake van een uitzend-of detacheringsconstructie.

 

Regio

Flevoland, Noordoostpolder

 

Contactpersoon

Thea Tuinstra

T: (06) 4615 2548

Ik wil teruggebeld worden

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-operationeel-manager">Vacature Operationeel Manager</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-teamleider-productie">Vacature Teamleider Productie</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-allround-operationeel-technicus">Vacature Allround Operationeel Technicus</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-allround-administratief-medewerker">Vacature Allround Administratief Medewerker</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/bel-me-terug">Bel-me-terug</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>