Top Fresh Handel logo

Vacature Operator

Operator (m/v) fulltime

Waar ga je werken als operator

Top Fresh B.V. is gespecialiseerd in het telen, verwerken en verpakken van snackwortelen. Deze 'ready tot eat' wortelen worden dagelijks in diverse grote binnen- en buitenlandse supermarkten verkocht. Top Fresh B.V. is gevestigd in een nieuw bedrijfspand met moderne en geavanceerde verwerking- en verpakkingslijnen.

 

Wat doet Top Fresh B.V. ?

  • Telen van wortelen van het type Imperator, grotendeels in eigen beheer
  • Verwerking van hele wortelen tot verschillende wortel producten
  • Produceren van 'ready tot eat' wortelen, de gezonde snack die steeds populairder wordt!

Wat ga je doen

Als operator ben je een belangrijke schakel binnen het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van 'jouw' productlijn. Je stel de machine in en bouwt waar nodig de machine om. Je zorgt er, in samenwerking met de mensen aan de lijn, voor dat de productie volgens planning, efficiënt en (voedsel)veilig wordt uitgevoerd. Je houdt verschillende productregistraties bij, werkt nauwkeurig en ziet het als een uitdaging een kwalitatief hoogwaardig product te maken.

 

Wat wordt er van je gevraagd

  • Je bent een teamplayer en straalt rust uit wanneer er chaos en drukte heerst
  • Je bewaard het overzicht en kunt goed vooruit kijken
  • Je bent bereid om flexibel en in ploegen te werken
  • Relevante werkervaring in de voedselverwerkende industrie is een pré
  • Bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal 

Wat wordt je geboden

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een informeel en modern bedrijf. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij je achtergrond en ervaring.

 

Voor meer informatie over de functie en de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Klaas Hiemstra via 06-1994 1691 of klaas@topfresh.nl

Wil je solliciteren? Stuur dan voor 30 november 2018 je CV naar klaas@topfresh.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Ik wil teruggebeld worden

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-operator">Vacature Operator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/bel-me-terug">Bel-me-terug</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>