Top Fresh Handel logo

Vacature Operator

Operator (m/v) fulltime

Waar ga je werken als operator

Top Fresh B.V. is gespecialiseerd in het telen, verwerken en verpakken van snackwortelen. Deze 'ready to eat' wortelen worden dagelijks in diverse grote binnen- en buitenlandse supermarkten verkocht. Top Fresh is gevestigd in een modern bedrijfspand met geavanceerde verwerking- en verpakkingslijnen.

 

Wat ga je doen

Als operator ben je een belangrijke schakel binnen het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van 'jouw' productielijn. Je stelt de machine in, bouwt deze regelmatig om voor de productie van verschillende producten en verpakkingen en lost kleine storingen op. Je zorgt voor de aan- en afvoer van de producten en het verpakkingsmateriaal. Hierbij werk je netjes en hou je het overzicht voor, tijdens en na de productie.

 

Je zorgt er samen met het team van Operators voor, dat er volgens planning en (voedsel)veilig wordt geproduceerd. Bij mogelijke afwijkingen heb je contact met je collega's van de planning over de voortgang van de productie. Je houdt verschillende registraties bij en waar nodig neem je monsters t.b.v. kwaliteitsmetingen en controles.

 

Wat wordt er van je gevraagd

  • Je bent een doener, hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig en netjes
  • Je bent bereid om flexibel en in een 2-ploegendienst systeem te werken
  • Ervaring als machineoperator en/of procesoperator is een pré
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste

Wat wordt je geboden

Wij bieden jou een uitdagende en zelfstandige functie. Er is genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij je achtergrond en ervaring.

 

Er heerst bij ons een informele sfeer. We werken met een jong en ambitieus team. De 'ready to eat' wortelen zijn een gezonde snack die steeds populairder wordt. Hierdoor groeien we.

Heb jij zin om met ons mee te groeien en een belangrijke schakel binnen onze productie in te vullen? Reageer dan snel!

 

Voor meer informatie over de functie en de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Klaas Hiemstra via 0527-522180 of klaas@topfresh.nl

Wil je solliciteren? Stuur je CV naar klaas@topfresh.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-medewerker-technische-dienst">Vacature Medewerker technische dienst</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-operator">Vacature Operator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemeen-nieuws">Nieuws</a></li> </ul>