Top Fresh Handel logo

Vacature QA/QC Medewerker

Vacature QA/QC Medewerker 24 - 32 uur 

Introductie

Wat je aandacht geeft groeit! Dat weten we bij Top Fresh maar al te goed. Met heel veel zorg, liefde en aandacht voor details laten we onze wortels groeien en verwerken deze tot de bekende “snackwortels” die je in veel supermarkten vindt. Top Fresh maakt zelf ook een enorme groei door en daar hebben we de juiste mensen voor nodig. Die met gezond verstand naar onze producten en processen kijken en daar elke dag het beste uithalen. Wil jij hier graag deel van uitmaken als QA/QC medewerker (24-32 uur)? Dan hebben wij een geweldige vacature voor jou!

 

Wat ga je doen?

Als kwaliteitsmedewerker ben je de rechterhand van onze kwaliteitsmanager. Je draagt bij aan het monitoren, borgen en verbeteren van de kwaliteit en voedselveiligheid van onze processen en producten. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks uitvoeren van kwaliteitscontroles op (eind)producten. Daarnaast voer je de periodieke inspecties omtrent hygiëne, schoonmaak, netheid en manier van werken binnen de productie uit. Ten behoeve van het onderhoud van het kwaliteitssysteem (IFS) ben je verantwoordelijk voor het houden van interne audits en het voorbereiden van externe audits. Daarnaast verzorg je de klachtenafhandeling inclusief de verwerking van eventuele retourstromen.

Samen met de kwaliteitsmanager werk je aan diverse onderzoekstrajecten. Bijvoorbeeld het temperatuurverloop tijdens koelen (product en proces), de invloed van manier van verpakken en type verpakkingsfolie op de houdbaarheid, mogelijkheden van nieuwe verpakkingen en microbiologische trajectonderzoeken naar onze wortelproductie.

Het uitvoeren van monsternames van producten ten behoeve van diverse analyses door externe laboratoria behoort ook tot jouw taken. De resultaten van de analyses beoordeel en verwerk je. Daarnaast monitor je houdbaarheidsmonsters gedurende de houdbaarheidstermijn (inclusief sensorisch onderzoek). Je komt met verbetervoorstellen op basis van de uitkomsten.

 

Wat neem je mee?

Groeien zit in het DNA van Top Fresh. De bedrijfscultuur is dat we denken in oplossingen. Vind je het een uitdaging om linksom of rechtsom, er voor te zorgen dat de kwaliteit binnen productie optimaal gewaarborgd is? Bewaar jij de rust op het moment van afwijkingen en incidenten? Heb je graag een verantwoordelijke baan binnen het kwaliteitsteam? Dan pas jij bij Top Fresh.

 

Jij straalt kwaliteitsbewustzijn uit en werkt nauwkeurig. Met een kritische blik op de huidige manier van werken denk je actief mee en kom je met verbetervoorstellen. Je hebt een proactieve houding en durft initiatief te nemen en mensen aan te spreken.

Je hebt een MBO-4 of HBO opleiding afgerond in de richting van levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar. Zowel ervaren kandidaten als starters kunnen deze functie goed uitvoeren.

 

Over Top Fresh

Top Fresh is gespecialiseerd in het telen, verwerken en verpakken van snackwortelen. Deze ‘ready to eat’ wortelen worden dagelijks in diverse grote binnen- en buitenlandse supermarkten verkocht. Het is een groeiend product dat steeds populairder wordt in Nederland en Europa. Top Fresh is gevestigd in een modern bedrijfspand met geavanceerde verwerkings- en verpakkingslijnen.

De organisatie kenmerkt zich door een jong en ambitieus team met een informele sfeer. Er is volop ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en mee te denken met de organisatie. Daarnaast ontvang je een goed salaris en reiskostenvergoeding passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben jij de aangewezen persoon voor deze functie en heb je zin om met ons mee te groeien? Reageer dan snel!

 

Deze vacature is exclusief uitbesteed aan Louter Recruitment. Neem voor meer informatie contact op met Heline Pit via heline@louterrecruitment.nl of 06-31754779. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-hoofd-technische-dienst">Vacature Hoofd Technische Dienst</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-operator">Vacature Operator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-medewerker-bedrijfsbureau-en-planning">Vacature Medewerker bedrijfsbureau en planning</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-financieel-administrateur">Vacature Financieel administrateur</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-qa-qc-medewerker">Vacature QA/QC Medewerker</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemeen-nieuws">Nieuws</a></li> </ul>