Top Fresh Handel logo

Vacature Teamleider Productie

Teamleider Productie

Meerdere functies beschikbaar

 

Waar ga je werken als Teamleider Productie?

Top Fresh is opgericht in 2005 en gespecialiseerd in het telen, verwerken en verpakken van wortelen. Deze wortelen worden dagelijks in diverse grote binnenlandse en buitenlandse supermarkten verkocht. Top Fresh is een groeiend bedrijf met een grote, moderne productielokatie (gebouwd in 2016) in Kraggenburg. 

Wat doet Top Fresh B.V.? 

  • Teelt van wortelen van het type Imperator, grotendeels in eigen beheer 
  • Verwerking van hele wortelen tot verschillende wortel-producten 
  • Produceren van hoge kwaliteit ready to eat Baby Carrots 
  • Samenwerking met binnen- en buitenlandse telers voor jaarrond levering 

 

Top Fresh opereert in een niche markt en is één van de weinige bedrijven in Nederland die Imperator wortelen verwerkt tot Baby Carrots. De Imperator wortel is lang, dun en smaakt heerlijk. Deze eigenschappen maken deze wortel zeer geschikt voor verwerking tot Baby Carrots. Door een stijgende vraag naar gezonde en gemakkelijke snacks, neemt de populariteit van Baby Carrots toe. Dankzij het geavanceerde machinepark kan Top Fresh snel inspelen op de vraag en altijd uitstekende kwaliteit leveren. Doordat zij alles in eigen beheer doen, kunnen zij een hoge leverings- betrouwbaarheid garanderen. 

 

Wat ga je doen als Teamleider Productie?

De ploegleider regelt dat de productie volgens planning draait, de producten volgens specificatie geproduceerd en uitgeleverd worden en dat er wordt gewerkt volgens de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen.

 

Taken:

 

1. Leidinggeven aan productieteam (5-10 productiemedewerkers) 

Je werkt nieuwe medewerkers in en instrueert ze volgens de voorgeschreven instructie. Verder controleer en waar nodig corrigeer je teamleden, zodat de werkzaamheden volgens instructies en procedures (kwaliteitshandboek, Arbo, wetgeving) worden uitgevoerd. Je beoordeelt het functioneren van de productiemedewerker. Bij afwijkingen spreek je de medewerker hier op aan. Je hebt hierbij een nauwe samenwerking met de andere teamleiders en ondersteunt elkaar, bijv. bij ziekte. 

 

2. Productie 

Voor aanvang productie controleer je de productielijnen op schoonmaak en onderhoud. Bij afwijking wordt er eerst schoongemaakt. Je ontvangt een dagplanning van de planner en deze wordt in de geplande volgorde met het productieteam uitgevoerd. De productielijn wordt opgestart, zodat medewerkers meteen aan het werk kunnen. Waar nodig help je zelf mee met produceren (doordraaien in pauze). Tijdens de productie controleer je de machine instellingen en het gebruik van de machines. Waar nodig worden instellingen aangepast. Alle bijzonderheden waarop actie wordt genomen, gaan in nauw overleg met de Operationeel Manager.

3. Papierwerk en eindproduct 
Je vult, verzamelt en levert registratieformulieren in, zo ook eventueel vrachtbrieven en andere documenten. 

 

Wat wordt er van je gevraagd als Teamleider Productie?

We zoeken maar liefst 3 ploegleiders! We zoeken ploegleiders, die graag een volgende stap willen maken in hun carrière. Het is belangrijk dat zij kwaliteitsbewust, resultaatgericht en efficient te werk gaan en affinitteit hebben met techniek (het bedienen van machines). Als ploegleider werk je nauw samen met de planner, operationeel manager en de productiemedewerker. Daarom dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en is een goed inzicht in produktieplanning een vereiste.

 

Wat wordt je geboden als Teamleider Productie?

Een uitdagende, brede functie binnen een groeiend en ambitieus bedrijf met voldoende ruimte voor verbetervoorstellen en ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij je achtergrond en ervaring. 

Neem voor meer informatie over de functie en de arbeidsvoorwaarden contact op met Thea Tuinstra via 06 461 525 48. Dat kun je doen door je brief met cv te mailen naar t.tuinstra@resumerecruitment.nl. Je kunt solliciteren tot en met 22 juni 2018.

 

Resumé Recruitment

Resumé Recruitment werft en selecteert professionals voor vaste banen op MBO+, HBO- en WO niveau. Kandidaten treden rechtstreeks in dienst van opdrachtgevers. Er is dus geen sprake van een uitzend-of detacheringsconstructie.

 

Regio

Flevoland, Noordoostpolder

Contactpersoon

Thea Tuinstra

T: (06) 4615 2548

Ik wil teruggebeld worden

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-operationeel-manager">Vacature Operationeel Manager</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-teamleider-productie">Vacature Teamleider Productie</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-allround-operationeel-technicus">Vacature Allround Operationeel Technicus</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-allround-administratief-medewerker">Vacature Allround Administratief Medewerker</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/bel-me-terug">Bel-me-terug</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>