Top Fresh Handel logo

Vacature Teamleider Productie

Teamleider Productie (m/v) fulltime

 

Waar ga je werken als Teamleider Productie?

Top Fresh is gespecialiseerd in het telen, verwerken en verpakken van snackwortelen. Deze 'ready tot eat' wortelen worden dagelijks in diverse grote binnen- en buitenlandse supermarkten verkocht. Top Fresh is gevestigd in Kraggenburg in een nieuw bedrijfspand met moderne en geavanceerde verwerking- en verpakkingslijnen.

 

Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor het aansturen van het productieproces op jouw afdeling. Je zorgt er samen met jouw team van operators voor dat de productielijnen efficiënt en effectief werken.

 

Bij bijzonderheden of afwijkingen heb je contact met de operationeel manager of planner. Bijzonderheden kunnen een afwijkende productkwaliteit zijn, maar ook storingen van de productielijnen of een afwijking in de voortgang van de productie.

 

Je ziet er op toe dat de werkzaamheden volgens instructies en procedures (kwaliteitshandboek, Arbo, wetgeving) worden uitgevoerd. Je zorgt er voor dat de gerealiseerde productie goed en volgens de richtlijnen vastgelegd wordt. De productieresultaten die hieruit blijken bespreek je met de operationeel manager.

 

Je hebt een nauwe samenwerking met de teamleider van de andere afdeling. Je hebt overleg over voorraden, voortgang planning en medewerkers. Daarnaast ondersteun je elkaar, bij bijvoorbeeld ziekte of verlof.

 

Wat wordt er van je gevraagd

Je kan goed leidinggeven aan een team en je voelt je verantwoordelijk voor jouw teamleden. Daarom dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Je bewaard het overzicht en kan goed vooruit kijken.

 

Het is belangrijk dat je kwaliteitsbewust, resultaatgericht en efficiënt kan werken. Als teamleider werk je nauw samen met de operationeel manager, planner en operators.

 

Je ziet het als een uitdaging om er voor te zorgen dat mensen en machines optimaal kunnen presteren en functioneren.

 

Wat wordt je geboden

Een uitdagende, brede functie binnen een groeiend en ambitieus bedrijf met voldoende ruimte voor verbetervoorstellen en ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij je achtergrond en ervaring.

 

Er heerst bij ons een informele sfeer. We werken met een jong en ambitieus team. De 'ready tot eat' wortelen zijn een gezonde snack die steeds populairder wordt. Hierdoor groeien we. Heb jij zin om met ons mee te groeien en een belangrijke schakel binnen onze productie in te vullen? Reageer dan snel!

 

Voor meer informatie over de functie en de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Klaas Hiemstra via 06-1994 1691 of klaas@topfresh.nl

Wil je solliciteren? Stuur je CV naar klaas@topfresh.nl
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Top <h4>topfresh.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.topfresh.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh">Top Fresh</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/top-fresh-handel">Top Fresh Handel</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/producten">Onze producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/imperator">Imperator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/baby-carrots">Baby Carrots</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/wortelen">Wortelen</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/overige-producten">Overige producten</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/teelt">Teelt</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/verwerking">Verwerking</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-teamleider-productie">Vacature Teamleider Productie</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-allround-technicus">Vacature Allround Technicus</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/vacature-operator">Vacature Operator</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.topfresh.nl/algemeen-nieuws">Nieuws</a></li> </ul>